Vakbeurs Pumps & Valves – 7 & 8 oktober – Antwerpen

In het kader van de internationale uitbraak en verspreiding van COVID-19, het Coronavirus, gaat de Pumps & Valves beurs in Antwerp Expo op 25 en 26 maart niet door. De organisatie heeft besloten om de beurs te verzetten naar woensdag 7 en donderdag 8 oktober.


VCC BV is samen met Herose aanwezig op het grootste Belgische evenement voor industriële cryogene- en gastechnologieën. Een vakbeurs waar je bij moet zijn als je actief bent in de procesindustrie. Hier komen namelijk +5.000 professionals uit de branche samen en zijn ruim 350 exposanten aanwezig. In het kader van future proof ondernemen is het slim om naar duurzame bronnen voor energie opslag en aandrijving te kijken. Industriële veiligheden en cryogene techniek met vloeibaar aardgas (LNG) en waterstof zijn hierin geschikte oplossingen en vormen de toekomst.

VCC BV presenteert tijdens de beurs het gehele cryogene pakket en in het bijzonder de nieuwste appendages: magneetventielen, drukregelaars en top entry afsluiters (-269 °C). Daarmee biedt VCC BV een volledig appendage pakket aan waardoor er voor iedere situatie een geschikte veiligheid bestaat. Kom jij de Pumps & Valves beurs en onze stand bezoeken? Ontdek wat de vakbeurs te bieden heeft.

Beurs Pumps & Valves

Beurs Pumps & Valves 2

Pumps & Valves Beurs - Antwerp Expo - VCC BV Herose