Certificaten

Kwaliteit staat bij VCC BV en zusteronderneming A.S.E. Repair BV hoog in het vaandel. Een kritische blik op eigen bedrijfsprocessen is ons dan ook niet vreemd. Het optimaliseren van uw productieproces staat centraal. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vinden wij het belangrijk te voldoen aan moderne, actuele certificaten. Hieronder vindt u een overzicht over welke certificaten VCC BV en zusteronderneming A.S.E. Repair BV beschikken.

 

ISO 9001:2015

VCC BV en A.S.E. Repair BV hebben het kwaliteitsmanagementsysteem conform de nieuwe ISO 9001:2015 norm geïmplementeerd. Dit systeem en de bijbehorende werkwijze wordt structureel geëvalueerd en opnieuw gecertificeerd. Werken volgens duidelijke lijnen leidt tot continue verbetering en zorgt voor een gestructureerde en overzichtelijke bedrijfsvoering. Minder risico door snelle en glasheldere communicatie. Uiteindelijk natuurlijk allemaal in uw voordeel.

Bekijk hier het ISO 9001:2015 certificaat van VCC BV en A.S.E. Repair BV

Click here to download the ISO 9001:2015 certificate of VCC BV and A.S.E. Repair BV

 

VCA* 2017:60

TÜV Nederland toetst periodiek het VCA systeem dat VCC BV in gebruik heeft volgens het certificatiereglement gericht op het toepassingsgebied: het installeren, onderhouden en repareren van regelkleppen, reduceertoestellen, veiligheden, afsluiters en actuators voor stoom en cryogeen.

Bekijk hier het VCA* 2017:60 deelcertificaat van VCC BV.

Bekijk hier het VCA* 2017:60 deelcertificaat van A.S.E. Repair BV.

VCC BV - Certificaat ISO 9001:2015

 

Lloyd’s Register T0103

LRQA staat voor Lloyd’s Register Quality Assurance en is een onderdeel van de Lloyd’s Register Group, een organisatie met als doel het bevorderen van veiligheid in systemen en constructies in de wereld. LRQA onderscheidt zich door Business Assurance, kennis, onafhankelijkheid en onpartijdigheid.

Zusteronderneming A.S.E. Repair BV beschikt over het kwaliteitskeurmerk Lloyd’s Register T0103. Dit betekent dat A.S.E. Repair BV geautoriseerd is om zelf de afnames en controles van veiligheden uit te voeren. Keurmerk T0103 garandeert dat de veiligheden bewerkt worden en functioneren volgens gewenste specificaties. Dit betekent, onder andere, dat de maximaal toelaatbare insteldruk nooit hoger (of lager) ligt dan aangegeven. Het voornaamste voordeel hiervan is dat veiligheden snel gekeurd kunnen worden, omdat er niet meer gewacht hoeft te worden op een inspecteur.

Bekijk hier het Lloyd’s Register T0103 certificaat van A.S.E. Repair BV.

 

 

Certificaten van leveranciers

Ook onze leveranciers stellen kwaliteit centraal, waaronder HEROSE. Zij waarborgen het gewenste niveau van dienstverlening en kennis door middel van certificaten. Deze certificaten hebben een beperkte geldigheid en worden verleend na een uitvoerige inspectie. HEROSE richt haar certificering op de reparatie, onderhoud en modificatie van de HEROSE producten.

 

Zusteronderneming A.S.E. Repair BV staat sinds november 2022 officieel geregistreerd als gecertificeerd HEROSE GmbH Repair center. We beschikken over een geauditeerde werkplaats met door HEROSE GmbH opgeleid personeel. Dit certificaat geeft het recht om werkzaamheden/diensten te verrichten aan HEROSE producten.

 

Bekijk hier ons certificaat van Herose Service Center 2022.