Onderhoud

A.S.E. Repair is al meer dan 9 jaar gecertificeerd en gespecialiseerd in productie, installatie, reparatie en onderhoud van appendages zoals:

 • Regelkleppen
  In de industrie blijkt dat vele bestaande regelkleppen niet (meer) juist geconfigureerd zijn. Vaak is de oorzaak dat er te veel veiligheidsmarge is ingecalculeerd, of dat er wijzigingen zijn ontstaan in procesomstandigheden, met als gevolg een verkeerd type en/of een te grote of te kleine Kv waarde (maximale doorstroom hoeveelheid), erosie of cavitatie.
 • Reduceertoestellen
  Een reduceertoestel is in feite een drukontspanner. Deze vrije vertaling maakt het doel van deze appendage direct een stuk duidelijker. Het is een zelfstandig werkend onderdeel die, in principe, voor een vernauwing in een leiding zorgt om op die manier drukverlies te creëren. De druk die aan de uitlaat van het toestel aanwezig is, wordt ook wel werkdruk genoemd. In andere woorden is dit de druk die gevraagd wordt om de installatie optimaal te laten functioneren.
 • Peilglazen
 • Veiligheden
  Het doel van een veiligheid is om een te hoge stoomdruk te voorkomen. De veiligheid heeft de functie om de (te) hoge druk te verlagen wanneer het maximale punt is bereikt. Dit doet hij door een deel van de stoom te laten ontsnappen.
 • Afsluiters
 • Positioners

Wij zijn Herose-gecertificeerd. Dat betekent dat wij zijn getraind door Herose experts op het gebied van het installatie, reparatie en onderhoud van appendages in bijvoorbeeld cryogeen- of stoominstallaties. Voor meer details verwijzen wij u naar de website van A.S.E. Repair.