Uitbreiding cryogene pakket: magneetventielen, top entry afsluiters en drukregelaars

VCC BV breidt haar cryogene appendagepakket verder uit met Dome drukregelaars, top entry afsluiters (-269 °C) en magneetventielen. Hiermee zet VCC BV een belangrijke stap om een volledige totaaloplossing binnen de cryogene industrie aan te bieden.

 

De cryogene magneetventielen zijn compacte elektrische, op afstand bedienbare afsluiters. Uitermate geschikt om in kleine ruimtes in te bouwen en toepasbaar om snel te openen en sluiten. Ze zijn daardoor als snel afsluiter ook in te zetten als extra beveiliging binnen de cryogene installatie.

 

De Dome drukregelaars bieden een nauwkeurige, directe drukregeling, zelfs bij grote schommelingen in voor druk of hoeveelheid. Zij bieden een bijna absolute constantheid van de uitlaatdruk en compensatie van temperatuur gerelateerde drukschommelingen in de Dome drukkamer.

 

VCC BV neemt deze nieuwe producten, samen met het cryogene pakket van Herose, mee naar de Pumps & Valves beurs in Antwerpen op 17 en 18 juni. Herose en VCC BV zijn samen aanwezig op de beurs die in het teken staat van industriële cryogene- en gastechnologieën; de duurzame bronnen voor energie opslag en aandrijving van de toekomst.

 

Cryogene magneetventielen

 

Dome Drukregelaars