Pumps & Valves beurs 6 & 7 oktober

DE VAKBEURS IS VERZET NAAR EEN NADER TE BEPALEN DATUM

7 en 8 oktober vindt in Antwerp Expo de vakbeurs Pumps & Valves plaats, het grootste Belgische evenement voor industriële cryogene- en gastechnologieën. Relevant voor iedereen die actief is in de procesindustrie.

VCC BV is op deze beurs aanwezig en presenteert haar volledige cryogene appendagepakket van hun fabriek HEROSE en VINCO ball valves. In het bijzonder staan de nieuwe LTD-1 drukregelaars en cryogene magneetventielen centraal. “De LTD-1 drukregelaar biedt een constante en nauwkeurige drukregeling, juist ook in grote schommelingen in druk of hoeveelheid”, vertelt Ron van de Weerd. “Daarbij zijn de cryogene magneetventielen zijn compacte elektrische, op afstand bedienbare afsluiters en uitermate geschikt om in kleine ruimtes in te bouwen en toepasbaar om snel te openen en sluiten”.

Industriële veiligheden en cryogene techniek, gericht op de technische gassen, vloeibaar aardgas (LNG) en waterstof, zijn de oplossingen van de toekomst. Bent u klaar om future proof te ondernemen? Bezoek onze stand op de Pumps & Valves beurs!


Meer informatie over de LTD-1 drukregelaar
Meer informatie over de magneetventielen

 

VCC BV Vakbeurs Pumps & Valves