Baker Hughes bouwt op service van VCC en A.S.E. Repair

Bij Baker Hughes houden ze zich bezig met zowel het reinigen als het uit- en inbedrijfstellen, afpersen, inspecteren en repareren van leidingsystemen van petrochemische installaties. Voor de aanschaf van nieuwe overdrukventielen (veiligheden) is het bedrijf uit Son en Breugel vaste klant van VCC BV en voor onderhoud, reparatie, keuring en certificering bouwt werkplaats supervisor Alois Lieberwirth met zijn collega’s op de snelle service van A.S.E. Repair. “Wij zijn heel content met de fijne samenwerking met beide bedrijven”, zegt Alois.

 

Goede wisselwerking

De technische mensen van Baker Hughes werken letterlijk en figuurlijk onder hoge druk. Enerzijds hebben de technici te maken met de hoge drukbelasting in de leidingsystemen en anderzijds voelen zij de druk op hun schouders om het onderhoud en reparatiewerk aan leidingsystemen zo min mogelijk van invloed te laten zijn op de productie. “Onze mensen zijn daar wel aan gewend hoor”, vertelt Alois. “Door onze expertise en jarenlange ervaring weten wij hoe we ons werk zo snel en efficiënt mogelijk kunnen doen. Het komt daarbij vooral ook aan op het goed voorbereiden van een bepaald project. Bovendien moet je blindelings kunnen vertrouwen op de snelle levering en service van toeleveranciers en onderhoudsbedrijven waar je mee samenwerkt. Bij VCC en A.S.E. Repair voelen ze dat feilloos aan. Om onze opdrachtgevers steeds weer optimaal van dienst te kunnen zijn is de wisselwerking met dit soort gespecialiseerde partners essentieel.”

 

Assertief en flexibel
De werkplaats supervisor van Baker Hughes vindt het prettig dat hij bij de contacten met VCC en A.S.E. Repair één vast aanspreekpunt heeft. Ik werk inmiddels al ruim 5 jaar nauw samen met Jeffrey Möllmann. Hij heeft aan een half woord genoeg om te begrijpen wat ik bedoel of wat ik precies nodig heb. Als er echt haast bij zit dan geef ik dat direct bij Jeffrey aan. Op dat soort momenten merk je extra goed dat je als opdrachtgever en opdrachtnemer op elkaar moet kunnen rekenen. Elkaar snel uit de brand helpen is in onze business zeker zo belangrijk dan puur op prijs inkopen. De prijs-kwaliteitverhouding is overigens heel dik in orde bij VCC en A.S.E. Repair. Maar het assertief meedenken in praktijkoplossingen en flexibiliteit bij snelle levering en spoedreparaties zijn wat mij betreft echt hele grote extra pluspunten.”