Karin Evers-Hal versterkt het team van A.S.E Repair BV en VCC BV

A.S.E Repair BV en VCC BV is sinds 1 juni een medewerkster rijker. Karin Evers-Hal, woonachtig in Millingen aan de Rijn met haar man en zoontje, versterkt het huidige team. Na 6 jaar op de milieuafdeling bij een infra- en groenvoorzieningsbedrijf te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Karin vormt de schakel tussen de firma’s en de klanten. Ze vertelt graag meer over haar eerste weken bij A.S.E Repair BV en VCC BV.

 

Iemand uit de omgeving


Karin: “De markt waarin de firma’s actief zijn, was voor mij onbekend. Mijn kennis over afsluiters en veiligheden is beperkt. Maar ik herkende mijzelf terug in wat ze zochten qua een nieuwe medewerker. Dat is namelijk iemand die een teamspirit heeft, werkt op basis van gelijkwaardigheid en flexibel is. Leuk om te vertellen, zo zochten ze ook iemand die in de omgeving van Ooij woont. Laat nou zijn dat Jeffrey en ik in dezelfde wijk wonen! Na een fijn gesprek met Ron waren we allebei erg enthousiast, waarna ik werd aangenomen”.

 

Contactpersoon tussen de klant en A.S.E Repair BV en VCC BV


In haar functie staat Karin veel in contact met klanten. “Ik regel bijvoorbeeld de orderbevestigingen en zorg ervoor dat de juiste certificaten worden geleverd. Ik houd de klant op de hoogte van de voortgang van de opdrachten, om verwachtingen te managen en om duidelijkheid te bieden. Ik ondersteun Jeffrey en Theo zodat zij zich meer kunnen richten op de speciale aanvragen, werkzaamheden en afspraken bij klanten. Bovendien wordt er gewerkt met een automatiseringssysteem waar ik de afgelopen 6 jaar al mee gewerkt heb. Ik ga helpen om dit systeem te optimaliseren en processen nog beter te laten verlopen”.

 

Een goede werksfeer en fijne werkomgeving zijn belangrijk


“Deze technische branche is echt een mannenwereld en daar moet je tegen kunnen. Ik heb ruim 6 jaar tussen de mannen gewerkt en vind dit juist leuk. Het feit dat de sfeer en werkomgeving top zijn, is natuurlijk prettig. Vanaf dag 1 ben ik direct opgenomen in het team. Ze houden van doorwerken en korte lijnen, dat past bij mij. Ik ben recht door zee net als de rest van het team. Naast het harde werken is er altijd tijd voor een grapje.” Tijdens het interview zit een andere collega met Karin te geinen. “Dit laat wel zien hoe het team is!”, lacht Karin.