U gaat toch ook voor Zero leakage?

Aeroflow Regelklep (Zero Leakage)

 

De unieke technologie van de Aeroflow begint met aerodynamische schoepen gegoten in de in- en uitlaat van het huis van de regelklep.

 

Deze schoepen  helpen de inkomende stroom gelijkmatig rond de kooi te verdelen, het minimaliseert de turbulentie en stromingsinstabiliteit evenals de verbetering van  afvoercapaciteit.

 

Outlet schoepen minimaliseren de turbulentie, lawaai en vermindert de erosie. Een breed scala van verwisselbare binnenwerken en aangepaste “kooien” bieden de flexibiliteit om vele vragen te beantwoorden.

 

Doorlaat :1-16 “  en groter op aanvraag
Drukklasse: ANSI CL 150 – 4500 , DIN PN10 – 400
Materialen :: WCB , C5 , WC9 , CF8M
Cv bereik : 0,01-3100
Aansluitingen : BWE , SWE , RF , RTJ , THD
Zero leakage ( overtreft ANSI Class VI )

 

https://www.youtube.com/watch?v=4GEb9Ct8ylE

 

In tegenstelling tot concurrerende kleppen in lek klasse IV , V , VI of shut – off , de Aeroflow ’s piloot gebalanceerde plug  levert een  zero leakage afdichting, metaal op metaal afdichting zonder enorme aandrijvingen, bij hoge verschildrukken en temperaturen.

Aeroflow ‘s “shut – off” functie is in een klasse apart. De piloot gebalanceerde plug ontwerp minimaliseert actuator grootte en kosten.

 

Het bewezen piloot ontwerp elimineert ook de noodzaak voor een zuigerdichtingen en geeft  een aanzienlijke verhoging van de betrouwbaarheid van de klep.

 

Onderdelen uitwisselbaarheid:

 

Met uitzondering van de klephuizen zijn  alle onderdelen uitwisselbaar van dezelfde grootte en functie. Minimale voorraadkosten en training en  grote beschikbaarheid voor service en onderhoud.

 

PDF