Veiligheid voorop – HEROSE kleppen voor LNG toepassingen

LNG toepassingen bij opslag, transport, productie en brandstofsystemen, on-shore en offshore.

Opslag

lng_storage_icon

HEROSE levert kleppen voor een breed scala aan industriële gas opslagtanks (tanks van 180 liter tot 500.000 liter), en grotere LNG-schepen die op locatie worden gebouwd. De hoofdafsluiters en veiligheidskleppen van HEROSE die wij leveren worden dagelijks gebruikt voor opslagtanks waar alles draait om optimale performance en duurzaamheid.

De kleppen zijn van cruciaal belang in het luchtdicht afsluiten en moeten langdurig functioneren bij installaties die keer op keer gevuld worden.

Transport

lng_transport_iconIndustrieel Gas en LNG worden het meest via trailers vervoerd in de branche. Minstens 1 tot 2 keer per dag worden dit soort trailers vol getankt en bedienen zij talloze afnemers in een grote verscheidenheid aan industrieën.

HEROSE heeft een groot aanbod in LNG kleppen voor het groeiend aantal cryogene trailers die momenteel over de hele wereld worden gebruikt voor om LNG te transporteren.

Productie

De groeiende vraag naar LNG productie heeft geleid tot een gigantische toename in de grootte van opslagschepen die op locatie worden lng_processing_icongebouwd. HEROSE heeft diverse kleppen ontwikkeld om aan de toenemende vraag – maar ook aan de snel veranderende markt – te voldoen.

Zo worden met name pneumatisch en elektrisch bediende schuifafsluiters, klepafsluiters en regelkleppen gebruikt voor het regelen van de doorstroom in de pijpleidingen van het proces.

Brandstof

Het gebruik van LNG als brandstof voor schepen heeft aanzienlijke voordelen voor het milieu en de kosten.

De Baltische Staten en Scandinavië lng_fuelling_iconhebben het voortouw genomen om LNG als scheepsbrandstof te kiezen, met als doel de koolstof uitstoot in één van de mooiste gebieden van de wereld te minimaliseren. HEROSE levert een compleet assortiment aan kleppen voor maritieme installaties met hoge fire-safe vereisten.

Daarnaast heeft HEROSE verschillende kleppen ontwikkeld ter ondersteuning van de LNG import terminals en het bunkeren van de infrastructuren om aan de vraag van LNG te voldoen.
Als HEROSE leverancier bewegen wij ons op al deze markten.

Graag horen wij waarmee we ú van dienst kunnen zijn!

Meer artikelen over LNG

Download hier: LNG-bent u al klaar voor de toekomst