VC Ball Valve: de nieuwe, hoogwaardige cryogene kogelafsluiter

VC Valve: de nieuwe, hoogwaardige cryogene kogelafsluiter

Eerder deze maand kondigden we de samenwerking tussen VCC BV en Vinco Valves aan. Deze samenwerking levert direct een nieuw, betrouwbaar product op in de markt: de VC Ball Valve. Een cryogene kogelafsluiter speciaal voor situaties waar een grote KV-waarde of weinig stromingsweerstand is vereist. Binnen de cryogene industrie zijn klep- en kogelafsluiters benodigd die onder extreme omstandigheden optimaal leidingsystemen openen en afdichten. De nieuwe VC Ball Valve of kogelafsluiter voldoet uitstekend aan deze eisen.

Maximale kwaliteit, minimale levertijd

De unieke VC Ball Valve, een Europees fabricaat, is ontwikkeld door nieuwe partner Vinco Valves. Een familiebedrijf dat al 30 jaar actief is binnen de cryogene industrie. Sinds 1990 ontwikkelen zij zelfstandig hoogwaardige kogelafsluiters voor de chemische, petrochemische en offshore-industrieën. De kogelkranen zijn uitvoerig getest onder de hoogste kwaliteit standaarden en zijn daarmee bestand tegen alle type omstandigheden. Dankzij de korte communicatielijnen garandeert VCC BV een minimale levertijd van de kogelafsluiters.

Volledige ontzorging voor cryogene installaties

Algemeen directeur Ron van de Weerd legt uit: “Met de nieuwe cryogene kogelafsluiter VC Ball Valve zijn wij één van de weinige spelers die een volledig pakket, met topfabricaten, aanbieden binnen de cryogene industrie. Met VCC BV leveren wij nieuwe kwalitatief sterke appendages, regelkleppen en veiligheden voor de industrie. Vanuit onze dochteronderneming A.S.E. Repair BV wordt al het reparatiewerk, onderhoud en revisiewerk uitgevoerd. Wij ontzorgen onze klant volledig op het gebied van advies, levering, service en onderhoud en certificering binnen appendages voor cryogene installaties”.

Informeer naar de nieuwe VC Ball Valve kogelafsluiter en wat VCC BV kan betekenen voor uw cryogene installaties.