Strategische samenwerking binnen de cryogene markt

De jarenlange samenwerking tussen Jaap Kuijpers Wentink, directeur afdeling Cryogenics, van tankcontainer leasemaatschappij Trifleet Leasing (the Netherlands) B.V. en Ron van de Weerd, directeur van VCC BV en A.S.E. Repair BV loopt voorspoedig. Jaap Kuijpers Wentink vertelt over de opmars van Trifleet Leasing B.V. naar een van de grootste cryogene tankcontainer leasemaatschappijen binnen de cryogene markt en de samenwerking tussen VCC BV en A.S.E. Repair BV.

 

Verhuren van cryogene tankcontainers

Opgericht in 1990 en inmiddels is Trifleet Leasing B.V. uitgegroeid tot s ’werelds grootste particuliere tankcontainer leasemaatschappij. Hierbinnen zijn cryogene tankcontainers een onderdeel. “In 2017 is er vanuit Trifleet Leasing besloten een cryogene vloot op te richten waar ik voor benaderd werd. Inmiddels zit ik ruim 30 jaar in dit vakgebied, met een stevig netwerk achter de hand waardoor wij succesvol zijn in het verhuren van cryogene tankcontainers”, legt Jaap uit.

 

VCC BV levert met HEROSE

“Wij werken binnen Trifleet Leasing tijdens het onderhoud en reparatie van cryogene tankcontainers voor 95% met de producten van het merk HEROSE”, stelt Jaap. “VCC BV biedt al geruime tijd de producten van HEROSE aan. Het zijn goede en betrouwbare producten en daar willen wij graag aan vast houden. De sustainability en wereldwijde leverbaarheid is erg belangrijk voor ons. Dankzij de samenwerking met VCC BV en het gebruik van de producten van HEROSE kunnen wij overal ter wereld aan de juiste producten komen voor onderhoud of reparatie van deze containers. VCC BV is gespecialiseerd in het snel leveren en A.S.E. Repair BV in het vervangen, stellen en reviseren van onderdelen van onze tankcontainers en zij doen dit snel en professioneel”.

 

Strategische samenwerking met VCC BV en A.S.E Repair BV

“Op strategisch niveau kijken wij binnen Trifleet Leasing naar nieuwe mogelijkheden om innovaties door te voeren”, vertelt Jaap. “Een voorbeeld om bedrijven sneller en efficiënter te kunnen ondersteunen met het vervoer van cryogene gassen is ervoor te zorgen dat de snelheid van levering, reparatie en certificering wordt verhoogd zodat een tank wereldwijd zo min mogelijk uit bedrijf is. Een ander voorbeeld is het sneller en eenvoudiger vervoeren van het gas. VCC BV is hierin een professionele sparringpartner gebleken”.

 

De cryogene markt blijft groeien en daarmee stijgt ook de vraag naar cryogene tank containers. Met deze marktsituatie zal Trifleet Leasing B.V. voorlopig blijven doorgroeien. “De focus ligt voorlopig op het verder uitbreiden van de cryogene vloot. Daarmee zal Trifleet Leasing de service en professionaliteit van VCC BV en A.S.E. Repair BV nodig blijven hebben en vandaar dat we onze samenwerking zullen voortzetten. Het is onze ambitie om een van de grootste cryogene tankcontainer leasemaatschappijen te blijven en daar blijven we, met behulp van VCC BV en A.S.E. Repair BV, aan werken”, besluit Jaap.