“Het gaat niet om de aantallen maar om de kwaliteit die geleverd wordt’’

Cryo Solutions is een specialist op het gebied van cryogene toepassingen. Ze installeren, onderhouden en verhelpen storingen aan cryogene installaties. Hun grootste afnemer is de medische sector. ‘’Laboratoria en onderzoeksinstituten in ziekenhuizen gebruiken vloeibare stikstof bij de opslag van humaan materiaal. Daar worden cryogene installaties voor ingezet’’, vertelt Eric Smeele, planner en inkoper bij Cryo Solutions. Hij vertelt graag meer over de samenwerking met VCC BV. 

 

Een stuk terug in de tijd


De oorsprong van de samenwerking tussen Cryo Solutions en VCC BV, gaat enige tijd terug in de tijd. Eric: ‘’Ik weet niet beter dan dat wij een sterk contact hebben met VCC BV. En ik werk hier al 10 jaar. Onze directeur had goede ervaringen met VCC BV uit het verleden en vandaar dat wij inmiddels al jaren VCC BV inzetten als toeleverancier”. Sinds het begin van zijn werkzaamheden bij Cryo Solutions is Eric betrokken bij de projecten tussen beide bedrijven. ‘’VCC BV levert HEROSE kleppen die wij gebruiken voor onze installaties. Het is een kwalitatief goed en betrouwbaar product’’. 

 

Korte lijnen zijn een belangrijk punt in deze branche


‘’Cryo Solutions en VCC BV werken op dezelfde wijze. Wij zijn servicegericht en helpen klanten snel met de juiste oplossing, zo ook VCC BV. De focus ligt op de kwaliteit van de service die bij een product geleverd wordt, aantallen zijn daarbij ondergeschikt’’, vertelt Eric. Cryo Solutions heeft zelf een range van HEROSE kleppen liggen die ze zoveel mogelijk inzetten bij projecten.

 

Komt er toch een speciale aanvraag binnen, dan winnen ze advies in bij VCC BV. ‘’We hebben bewust voor VCC BV gekozen om korte lijnen te houden. Vandaar dat wij VCC BV verkiezen boven een standaard handelsfirma of  het rechtstreeks afnemen bij de fabrikant. Bovendien mogen zij veiligheidskleppen, waaronder die van HEROSE, zelf certificeren, wat voor ons een stuk efficiënter is. VCC zoekt naar de beste oplossingen qua veiligheden en kleppen welke servicegericht worden geleverd’’, stelt Eric.

 

“Het gaat niet om de aantallen maar om de kwaliteit die geleverd wordt’’ | VCC BV