Vinco Valves – VCC BV slaan handen ineen

VCC BV en Vinco Valves presenteren nieuwe cryogene klep ‘VC Valve’

Per 1 november zijn VCC BV en het Portugese Vinco Valves een samenwerking gestart. Deze twee gerenommeerde bedrijven binnen de cryogene en de LNG industrie slaan de handen ineen om de unieke ‘VC Valve’, de cryogene kogelafsluiter op de markt te brengen. De kwalitatieve producten en bevlogen werkwijze van Vinco Valves sluiten perfect aan bij de visie en werkwijze van VCC BV.

VC Valve maakt het pakket compleet

VCC BV is gespecialiseerd in appendages, regelkleppen en actuatoren voor de industrie met als specialisatie de cryogene branche, waaronder Liquid Natural Gas (LNG). Algemeen directeur Ron van de Weerd vertelt: “De samenwerking met Vinco Valves past perfect in ons straatje. Met VCC BV leveren wij nieuwe kwalitatief sterke appendages en onder dochteronderneming A.S.E. Repair BV voeren wij alle reparatie-, onderhoud- en revisiewerkzaamheden, en certificering van veiligheden uit. Met de nieuwe cryogene kogelafsluiter VC Valve bedient VCC BV de markt daar waar een kleine afsluiter met een grote KV-waarde of weinig stromingsweerstand benodigd is”.

 

De VC Valve of cryogene kogelafsluiter maakt het pakket van VCC BV compleet. Hierdoor kan VCC BV de klant nu ontzorgen door advies, levering, service en onderhoud van het totale pakket appendages voor uw cryogene installaties (w.o. LNG).

Portugese kwaliteit

Het Portugese Vinco Valves produceert sinds 1990 kogelkranen van hoge kwaliteit voor onder andere de chemische, petrochemische en offshore-industrieën. Tot een aantal jaren terug heeft Vinco Valves exclusief voor een grote fabrikant kogelafsluiters in cryogene uitvoering geproduceerd. Met klanten die actief zijn in extreme omstandigheden heeft Vinco Valves kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid in een hoog vaandel staan. Vandaar dat het bedrijf zich altijd inzet om het design, de ontwikkeling, montage en het testen van de producten onder de hoogste kwaliteit standaarden uit te voeren.

Hr. Miquel Nieva, CEO Vinco Valves, vertelt: “We zijn blij dat VCC BV en Vinco Valves elkaar gevonden hebben en in deze samenstelling, met dochteronderneming A.S.E. Repair BV de ondersteuning op de cryogene markt/ LNG markt kan bieden die nodig is. De combinatie van bevlogenheid, cultuur en techniek tussen de bedrijven is uniek binnen de cryogene markt”.

Voor meer informatie over de ‘VC Valve’ en samenwerking tussen VCC BV en Vinco Valves bezoekt u onderstaande websites.

VCC BV: https://www.vccbv.nl/leveranciers/vinco-valves/

Vinco Valves: https://www.vincovalves.com/wp/

VCC BV - ASE Repair - Vinco Valves