Structuur in een markt met oneindige mogelijkheden

Binnen de afsluiter- en appendage markt is er een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van soorten, typen, normen en materialen voor appendages. Een doolhof van mogelijkheden welke appendages of afsluiters geschikt zijn voor uw installatie of systeem. Hoe zit het met de toepassing en tegen welke prijs- kwaliteit verhouding koopt men een product? Als resultaat van het aanbod in overvloed maken veel mensen een niet optimale keuze wat zorgt voor een te lange of te korte levensduur, tot onveilige situaties kan leiden en te hoge aanschafkosten met zich mee kan brengen. Oftewel: een onjuiste “prijs-kwaliteit verhouding”.

Prijs-kwaliteit verhouding

Ron van de Weerd, directeur VCC BV en A.S.E. Repair BV, legt uit: “Het idee dat ik heb van de afsluiter- en appendage markt is denkbeeldig gezien een warboel van pijpleidingen. Door de verschillende gezichtspunten en het grote aantal aanbieders in de afsluiter- en appendage markt krijgt de consument voor ieder product een ruime keuze. Dit valt uit te leggen aan de hand van een voorbeeld in de auto-industrie. Een auto is een vervoersmiddel om van A naar B te gaan. Wanneer u denkt aan een Opel of Peugeot, gaat het om degelijkheid, juiste prijs-kwaliteit verhouding en betaalbaarheid in gebruik en onderhoud. Wanneer u kiest voor een Rolls Royce of Ferrari, betaalt u stevig voor het merk en zijn de gebruiks-en onderhoudskosten hoog. In de auto-industrie is het verschil van merken kwaliteit en imago duidelijk te herkennen. In de afsluiter- en appendage markt is dat lastiger. VCC en A.S.E. Repair adviseren hierin: “Total costs of ownership”.

Een mooie combinatie

In een markt met oneindig veel mogelijkheden biedt VCC BV het advies in de aankoop van de juiste materialen én ondersteunt A.S.E. Repair BV in de reparatie en onderhoud daarvan. “Met beide ondernemingen zijn wij in staat om technisch, commercieel en op het gebied van veiligheid het beste advies te geven. Op deze manier kiest u altijd de juiste appendage voor uw installatie of systeem. Voor welk merk kies jij? Heb je aan aanvraag, wil jij vrijblijvend een advies of meer informatie ontvangen over afsluiters en appendages? Neem dan contact met ons op via info@vccbv.nl“, besluit Ron zijn verhaal. 

Structuur in een appendagemarkt oneindige mogelijkheden VCC BV