Altijd constante druk met de LTD-1 drukregelaar

VCC BV LTD-1 DrukregelaarBij afnames in gastoepassingen met grote capaciteiten is een accurate regeling met constante druk vereist. Waar normale drukregelaars met een instelveer de uitgaande druk constant houden, is de LTD-1 een lucht gestuurde drukregelaar die de voordruk constant houdt. Het ventiel behoudt een absolute gelijkmatige druk van de gassen in de processen. Daarmee vormt de LTD-1 een uiterst betrouwbare drukregelaar in het assortiment van VCC BV.

 

Speciaal voor processen met grote capaciteiten

“Deze nauwkeurige drukregelaar is toepasbaar van -40°C tot +130°C graden en ook verkrijgbaar in een sanitaire en RVS uitvoering”, stelt Ron van de Weerd, eigenaar van VCC BV. “De LTD-1 is verkrijgbaar in 8 varianten met diverse manometers en stuurventielen waardoor de drukregelaar voor diverse media en toepassingen te gebruiken is. Denk aan ontvlambare en niet-ontvlambare industriële gassen, aardgas, propaan, butaan, lucht en niet-viskeuze vloeistoffen. Ondanks het volume van het gas of de vele schommelingen, de druk blijft altijd constant. Deze unieke drukregelaar is dan ook uitermate geschikt voor processen waar een bepaalde druk of grote capaciteiten benodigd zijn”. Bovendien: De LTD-1 drukregelaars zijn eenvoudig te repareren door middel van standaard reparatiesets.

 

Kies de juiste appendage voor uw installatie

“Het is van essentieel belang om de juiste appendage, afsluiter of drukregelaar te kiezen om de betrouwbaarheid en veiligheid van de installatie te garanderen”, vertelt Ron. “De drukregelaar van LT Gasetechnik, Duitse fabrikant van onder andere gastechnische systemen en appendages, is een uitstekende toevoeging aan ons brede assortiment. Daarmee beschikt VCC BV over een totaalconcept en zijn wij in staat om onze klanten gericht te adviseren om de geschikte (druk)regelaars en veiligheden in te zetten”.

 

LTD-1 VCC BV Drukregelaar