Dé nieuwe manier om stoom te conditioneren bij hoge én lage druk!

Page-2-1-e1434980619674Leslie Control’s Ltd presenteert: een nieuwe Aeroflow SCV (Steam Conditioning Valve), een “heavy duty” regelklep die geïntegreerd is in het systeem en die, eenmaal bij u geplaatst, zorgt voor minimale kosten en optimale productie.

 

In tegenstelling tot producten van andere vooraanstaande leveranciers biedt de Aeroflow SCV regelklep “Zero Leakage” garantie: geen stoomlekkage dus. De Aeroflow SCV regelklep wordt samen met een stoomkoeler/desuperheater met meervoudige bedieningsopties in een competitief pakket geleverd.

 

De nieuwe generatie Aeroflow SCV regelkleppen bestaat uit zes modellen: twee voor het regelen van de stoom, twee voor de stoomregeling, in combinatiemet onze Laval Nozzle stoomkoeler of desuperheater, en twee modellen gecombineerd met een spray ring header voor desuperheating. Alle modellen zijn ZERO leakage.

 

Bij de Aeroflow Steam Assist desuperheating modellen (SCV-LC / LD) wordt gebruik gemaakt van de functies van de Aeroflow Stoom Regelklep en een Laval Nozzle stoomkoeler.

 

De Laval Nozzle verstuift het sproeiwater door middel van stoom-assist technologie.

 

Het grote voordeel bestaat uit de goede regelbaarheid van de gewenste temperatuur stroomafwaarts achter de stoomkoeler of desuperheater (binnen 3 buisdiameters) en het grote regelbereik.

 

En door de zeer korte inbouwtijd van de speciale desuperheater piping vallen de installatiekosten een stuk lager uit.

 

Bij de Aeroflow Steam Conditioning Spray Ring Header modellen (SCV-RC / RD) wordt gebruik gemaakt van de functies van de Aeroflow Stoom regelklep met een traditionele attemperator of inspuitkoeler oplossing, die is aangepast voor de applicatie-eisen.

 

Het voordeel is de goede regelbaarheid en een goed regelbereik van de gewenste temperatuur binnen 10 buisdiameters.

 

De Spray Ring Header kan ook als stand-alone unit voor attemperation of stoomkoeling functioneren; drukreducering is hier niet nodig.

 

PDF